ПЕРША СПОВІДЬ ТА УРОЧИСТЕ СВЯТЕ ПРИЧАСТЯ У НОВОВОЛИНСЬКУ 18 01 вересня 2017р., 16:27

ВЕЛИКОДНЯ БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «ДОПОМОЖИ БЛИЖНЬОМУ»

19 квітня 2017р.

Під такою назвою вже декілька років поспіль ВОБФ «Карітас-Волинь» проводить у Нововолинську благодійну ініціативу по збору продуктів харчування для потребуючих. На жаль, сьогодні серед нас є ті, хто обмежений  фінансовими або фізичними можливостями, щоб зустріти свято. Саме для того, щоб подарувати радість таким людям напередодні світлого Воскресіння був проведений цей благодійний захід. Працівники «Карітас-Волинь» та волонтери збирали благодійну допомогу у супермаркетах «Рідний край» і «Вопак». Небайдужі мешканці міста мали змогу приєднатися до пасхального доброчинства, здійснивши додаткову покупку у вигляді продуктів харчування і поклавши їх до спеціального кошика. В результаті проведення акції було зібрано макаронні вироби, крупи, борошно, консерви, майонез, соняшникову олію, солодощі, фрукти, з яких будуть сформовані продуктові набори для потребуючих родин.

ВОБФ «Карітас-Волинь» висловлює велику вдячність волонтерам за проведення акції, керівництву супермаркетів «Рідний край» та «Вопак», Богдану та Тетяні Бадзюнь, Бізнес Інтернет Центру за допомогу в підготовці та виготовленні рекламних листівок, а також усім, хто долучилися до цієї передвеликодньої благодійної ініціативи. Незважаючи на складну ситуацію в країні люди із добрим серцем залишилися щедрими і співчутливими, щоб потребуючі завжди відчували турботу і підтримку. Нехай Ваше добро, яке Ви робите для ближнього повертається Вам сторицею!