ПЕРША СПОВІДЬ ТА УРОЧИСТЕ СВЯТЕ ПРИЧАСТЯ У НОВОВОЛИНСЬКУ 18 01 вересня 2017р., 16:27

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ ДО СВЯТА ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА ТА ДНЯ КЕЛЬНЕРА

1 червня 2017р.

З нагоди останнього дзвоника та Дня Кельнера кафе «FAMILYCAFE» та ВОБФ «Карітас-Волинь» провели благодійну акцію. Ініціатива кафе полягала в тому, що саме в цей день 5% з кожного чека та усі зібрані чайові будуть передані до благодійного фонду для допомоги хворої дівчинки Анни. Малечі 7 років і вона перенесла операцію з протезування мітрального та аортального клапанів серця. На сьогоднішній день необхідно постійно контролювати показник згущення крові. Дівчинка приймає ліки, які дбають про те, щоб не утворювалися тромби, а це вимагає наявності апарату для вимірювання показника в домашніх умовах. Такий прилад коштує 25000 грн. Батьки Ані звернулися в «Карітас-Волинь» з проханням допомогти зібрати необхідну суму.

До проведення благодійної акції активно долучилися працівники Центру для дітей і сімей. Протягом дня вони роздавали інформаційні листівки та буклети мешканцям міста та відвідувачам кафе, розповідали про напрями діяльності фонду та запрошували перехожих відвідати заклад. Працівники кафе, які в цей день відзначали «День Кельнера», теж приєдналися до інформаційної кампанії. В результаті спільної доброчинної діяльності вдалося зібрати 2500 грн., які пізніше директор «Карітас-Волинь» о. Володимир Кметь в приміщенні Центру для дітей та сімей передав батькам Ані. Родина висловила щиру подяку усім хто долучився до збору коштів, які забезпечать придбання життєво необхідного приладу для їхньої донечки та запевнили, що нададуть фотозвіт усім жертводавцям про закупівлю відповідного апарату.